Étlapok

pin
szechenyi_terv eu magyarorszag

Weboldalunk átirányíthatja más oldalakra annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk informálni Önt a honlapunkon olvasható tartalmakkal kapcsolatban. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, amelyben tájékozódhat az általunk alkalmazott személyi adatok védelmére alkotott előírásainkról.


Adatvédelmi szabályzat
shadow

Kóstoló kampány 2018

pin
shadow

Kedves kóstolni vágyó Szülők!

Köszöntjük önöket a Bakos és Társai Étkeztetés kóstoló kampányának felületén! Ezen a felületen azon szülők, akiknek gyermekei az általunk étkeztetett intézmények valamelyikében veszik igénybe a szolgáltatásunkat, be tudnak jelentkezni konyháinkra, ebéd kóstolásra. Ez a kezdeményezés teljesen egyedülálló a közétkeztetés területén. Köszönjük érdeklődésüket, kóstolásra fel! 😊

A kóstoló kampányról bővebben

A menza rossz imidzsét valószínű senkinek nem kell bemutatnunk. De valós ez a kialakult kép? Valóban tényekre, tényleges rossz tapasztalatokra épül, vagy csak a közvélemény megítélése rossz a közétkeztetés iránt és a kialakult kép inkább a fejekben létezik? Vajon van-e a rossz véleményeknek igazságalapja és ha igen, mennyi? Mi minden nap kóstoljuk az ételt, mi több, nap mint nap ugyanazt ebédeljük (és néha vacsorázzuk) amit a gyerekek és hisszük, hogy a rossz hangú vélemények csak a legritkább esetben indokoltak, a valóság és a vélemények között csekély az átfedés. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy aki elégedett (és hála Istennek ebből van több), az általában kevésbé hangos, mint aki nem, több ezer embernek pedig egyszerre nem tudunk megfelelni. Mindig lesznek olyanok, akik éttermi színvonalat várnak, menza áron. Mi bízunk szakembereinkben, szogáltatásunkban, el szeretnénk oszlatni a tévhiteket, alaptalan rossz véleményeket. Ezért hoztuk létre a kóstolókampányt! Amennyiben gyermeke nálunk ebédel, és kétségei vannak a szolgáltatásunk minőségéről, íratkozzon fel kóstolásra és bizonyosodjon meg első kézből, gyermeke mit ebédel! Köszönjük érdeklődését!


Válasszon várost

Válasszon intézményt

Időpont kiválasztása

2018 December

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap

26

27

28

29

30

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

1

2

3

4

5

6

A promóció véglegesítéséhez kérjük, regisztráljon oldalunkon.

Az Ön neve

Az Ön e-mail címe

Az Ön telefonszáma

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot