Étlapok

pin
szechenyi_terv eu magyarorszag

Weboldalunk átirányíthatja más oldalakra annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk informálni Önt a honlapunkon olvasható tartalmakkal kapcsolatban. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, amelyben tájékozódhat az általunk alkalmazott személyi adatok védelmére alkotott előírásainkról.


Adatvédelmi szabályzat
shadow

Hírek és Aktualitások

pin
shadow

Véleménynyilvánítás a közétkeztetésben

2018. 06. 29.

Véleménynyilvánítás a közétkeztetésben

A közétkeztetésben ritka, hogy egy szolgáltató kikéri a diákok/tanárok véleményét az étkeztetéssel kapcsolatban. Büszkék vagyunk arra, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokból mindig fordítunk az ilyen formabontó kezdeményezésekre. Kiváncsiak voltunk, hogy a gyermekek (és nevelőik), akik nap mint nap igénybe veszik szolgáltatásunkat mit gondolnak rólunk.

 

Igaz, hétköznap mi is "menzát" ebédeljük, mégis más érzés helyben kiszolgálva, az ebédlőben elfogyasztani az ételt. Ezért 2018 januárjában megléptük azt, amitől szinte egytől-egyig minden közétkeztető retteg, az általunk étkeztetett intézményekben tanárokat kértünk fel, hogy kérdőív formájában közvetítsék a gyermekek gondolatait, mit szeretnek és mit nem szeretnek szolgáltatásunkban.

 

A projekt segítségével közelebb szerettük volna hozni a cégünket/szolgáltatásunkat a fogyasztóink felé. Mi nem akarjuk erősíteni az arctalan nagyvállalat imidzsét, akiket semmi nem, legkevésbé a gyermekek sorsa érdekel.

 

A kérdőívből meglepő eredmények születtek, kijelenthető, hogy pozitívan csalódtunk. Általánosan elmondható, hogy a résztvevők amennyire csak egy vendéglátó szolgáltatást lehetséges, objektíven értékeltek, sok hasznos információval gazdagodtunk, melyeket fel fogunk használni a jövőben szolgáltatásunk csiszolása érdekében. Persze a ránk vonatkozó szabályozásokból  és a szűkös anyagi lehetőségekből adódóan csodát nem tudunk tenni, mégis úgy gondoljuk bebizonyosodott, hogy van létjogosultsága a vélemény nyilvánítás ezen formájának és ha sikerül efajta kultúrált fórumot létrehozni, abból minden fél (iskolák, tanárok, gyermekek, szülők, önkormányzatok, szolgáltatók) jelentősen profitálhat.

 

Hisszük, hogy együttműködéssel és egymás segítésével a közétkeztetés területén is bármi megvalósítható.

 

Köszönjük a segítséget, jövő tanévtől folytatjuk a munkát!

 Vissza