Étlapok

pin
szechenyi_terv eu magyarorszag

Weboldalunk átirányíthatja más oldalakra annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk informálni Önt a honlapunkon olvasható tartalmakkal kapcsolatban. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, amelyben tájékozódhat az általunk alkalmazott személyi adatok védelmére alkotott előírásainkról.


Adatvédelmi szabályzat
shadow

Hírek és Aktualitások

pin
shadow

Kóstoló kampány - bemutatkozás

2018. 08. 18.

Kóstoló kampány - bemutatkozás

A közétkeztetés jelenlegi helyzetéről már több cikket is írtunk korábban. Az utóbbi időben arra kerestük a választ, hogy hogyan tudnánk a menzát, mint fogalmat a mostaninál kedvezőbb színben feltüntetni. Mert sokszor feltesszük magunknak a kérdést: vajon valós-e ez a kialakult kép? Mennyi a valóságtartalma? Vagy létezik, hogy ez inkább csak a régi rossz tapasztalatok/emlékek, a rész információk keverékének negatív egyvelege, mely távol áll a valóságtól? (A korábbi cikkek, melyek a közétkeztetés jelenlegi helyzetét mutatják be a szemszögünkből elolvashatók weboldalunkon a hírek/aktualitások fül alatt.)

 

Úgy hisszük, hogy a negatív csengésű vélemények csak a legritkább esetben indokoltak, a valóság és a vélemények között sajnos csekély az átfedés. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy aki elégedett (és szerencsére ebből jelentősen több van), az általában kevésbé hangos, mint aki nem. Több ezer adag ételt főzünk naponta diákoknak és felnőtteknek egyaránt, de tudomásul kell vennünk nekünk is, hogy mindenkinek egyszerre nem tudunk megfelelni. Mert mindig lesznek olyanok, akik éttermi színvonalat várnak, menza áron.

 

Minden nap megkóstoljuk azt az ételt, amit felszolgálunk az intézményekben. Mi több: nap mint nap ugyanazt ebédeljük (és néha vacsorázzuk) mi is, amit a gyerekek. Megbízunk a szolgáltatásunk minőségében!

 

Szintén megbízunk szakembereinkben, akik minden nap azon fáradoznak, hogy a több ezer gyermek jóllakottan és az étellel megelégedve menjen haza az iskolából.

 

De hogyan győzzünk meg egy városnyi, vagy esetleg egy országnyi embert arról, hogy a menza nem csupán a „szükséges rossz”?

 

Úgy véljük, hogy a legjobb garancia az, ha kötöttségek nélkül, díjmentesen ajánljuk fel a lehetőséget a szolgáltatásunk kipróbálására. Lehetőséget adunk arra, hogy aki szeretné első kézből tapasztalhassa meg azt, hogy gyermeke milyen ételt kap az iskolában/óvodában!

 

A kétségek eloszlatása végett és a bizalom növelése érdekében indítjuk el a Bakos és Társai Bt. első kóstolókampányát!

 

A kezdeményezés 2018 szeptemberétől indul és akinek gyermeke az általunk étkeztetett intézmények valamelyikébe jár, részt vehet benne!

 

A kóstolókampánnyal kapcsolatos részletekkel és a részvétel feltételeivel kapcsolatban hamarosan bővebben jelentkezünk.

 

Kövessenek minket továbbra is elektronikus felületeinken!

 Vissza