shadow

Hírek és Aktualitások

pin
shadow

Gondolataink a közétkeztetésről - 4. rész

2018. 05. 07.

Gondolataink a közétkeztetésről - 4. rész

A bizalom hiánya

 

A szülők nem bíznak az étkeztetést biztosító szolgáltatókban, nem hiszik el, hogy ezek a vállalkozók nem csak a profitban érdekeltek, hanem valóban értéket szeretnének kiadni a kezükből.

Nekünk étkeztetőknek ebből a kampányból, ezekből a blog bejegyzésekből nem származik direkt profitunk, a legtöbb szülő ígyis-úgyis befizeti az ebédet, tehát nekünk elméletileg nem állna érdekünkben ezt „erőltetni”. 

 

Mégis, szeretjük, ha munkánk értékelik, fogyasztóink nem muszájból veszik igénybe szolgáltatásunk. Nem szeretjük kidobálni az emberek kemény munkájával a bolygónk erőforrásaiból előállított ételt.

Ezért kérjük önöket, hogy bízzanak bennünk, étkeztetőkben, nézzenek a tények mögé, vizsgálják meg a gyüjtött információkat más aspektusból is, kérjük ne fogadják el, hogy „rossz a menza” bizonyítékok nélkül.

 

A jövőben a bizalom növelése érdekében egy kóstoló kampányt is tervezünk beindítani, ahol előzetes egyeztetés alapján a szülők bejöhetnének étkezőkbe ebédkóstolásra, célunk ezzel a kételyek, előítéletek eloszlatása lenne.

 

 Vissza