Étlapok

pin
szechenyi_terv eu magyarorszag

Weboldalunk átirányíthatja más oldalakra annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk informálni Önt a honlapunkon olvasható tartalmakkal kapcsolatban. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi szabályzatunkat, amelyben tájékozódhat az általunk alkalmazott személyi adatok védelmére alkotott előírásainkról.


Adatvédelmi szabályzat
shadow

Hírek és Aktualitások

pin
shadow

Gondolataink a közétkeztetésről - 3. rész

2018. 05. 07.

Gondolataink a közétkeztetésről - 3. rész

A bőség zavara

Ez a pont valójában szorosan összefügg az előzővel.

 

Változik a világ.

Manapság egy átlagos Magyar családnál elképzelhetetlen, hogy üres legyen otthon a hűtő, ne legyen mit enni.

 

Jelenünkben minden sarkon, az iskoláktól rendszerint elérhető távolságban megtalálható egy pékség, kisbolt vagy egy kifőzde, és akkor még az iskolai büféket, automatákat meg sem említettük. Ezeken a helyeken roskadásig megtömött polcok kínálatából válaszhat bármely gyermek, és minden étel ami ott elérhető népszerűbb, trendibb mint a menza.

 

Persze ezek rendszerint drágábbak és kevésbé táplálóak, sok esetben egészségtelenebbek mint az iskolai ebéd, de egy fiatal gyermek számára ezek nem elsődleges szempontok a választásban. Azt látjuk, hogy a gyerekek jelentős része nem éhes, mire az ebédre kerül a sor már evett valamit, ami csak a legritkább esetben természetes, minőségi alapanyagokból készült étel.

 

(Hamarosan folytatjuk...)Vissza